Vadim: "Uite cine a ajuns să mă critice pe mine!"

"Domnul Corneliu Vadim Tudor nu mai are nicio credibilitate şi nu mai reprezintă pe nimeni acest om" se pare că este declarația care l-a enervat pe fostul președinte al PRM. Replica lui nu a întârziat să apară.

Ancuța Cârcu, numită "sexy-peremista" l-a atacat pe fostul președinte al PRM. Ea a spus "Am stat în PRM cinci luni de zile. Am reuşit să fac lumină, să se înţeleagă că domnul Corneliu Vadim Tudor nu mai are nicio credibilitate şi nu mai reprezintă pe nimeni acest om, nici în Parlamentul European, dar nici în România. Pentru că am fost un membru extrem de activ, am primit reproşuri de la nişte neputincioşi. Voi rămâne în istoria PRM, cât amar a mai rămas. Vadim a vrut ca PRM să fie înmormântat", scrie ziarulring.ro.

"Cine ridică râtul porcin la un om ca Vadim Tudor!? Uite cine!"

Corneliu Vadim Tudor i-a răspuns: "Ea este o c***ă de Arad şi de turci în tirurile străine care se alimentau la benzinăria de la ieşirea din municipiul Bistriţa. Problema este principiul. Uite cine a ajuns să mă critice pe mine! Sunt absolvent în filosofie, doctor în istorie. Cine ridică râtul porcin la un om ca Vadim Tudor!? Uite cine! O lepădătură, o repetentă. Ea a crezut că face carieră pe spinarea mea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel