Vadim Tudor, insultă și calomnie. Reacție din PSD după moartea Tribunului - EXCLUSIV

După moarte, Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urma sa un șir lung de procese.

VEZI ȘI: Banciu, reacție FURTUNOASĂ după moartea lui Vadim

Tribunul a fost dat în judecată în mai multe cazuri pentru insultă și calomnie, în urma pamfletelor apărute, fie sub semnatura sa, fie sub pseudonimul Alcibiade, în revistele România Mare și Politica. Cele mai multe dintre aceste procese au fost pierdute.

Anul acesta, politicianul a pierdut un proces în faţa deputatului PSD Ana Birchall, care l-a acuzat de calomnie, iar pentru jignirile pe care i le-a adus si pentru prejudiciul de imagine creat, i-a cerut lui Vadim Tudor 40.000 de euro.

Ana Birchall, contactată de DC News, a spus că nu este momentul să se gândească acum dacă va continua acțiunea de a lua banii de la familia politicianului.

"Nu este momentul să mă gândesc la acest lucru. Să-l ierte Dumnezeu! Nu pot decât să transmit condoleanțe familiei. Vom vedea ce este de făcut pentru viitor", ne-a spus Ana Birchall.

Donație pentru copilași

În urmă cu câteva luni, Ana Birchall ne declara că banii pe care îi va primi de la Vadim Tudor îi va dona unor copilași.

"Orice decizie a unei instanțe din România - care este definitivă și executorie - nu trebuie comentată, ci trebuie pusă în aplicare. Altceva nu am ce să comentez legat de domnul Corneliu Vadim Tudor. Este de notorietate că dânsul a dus o campanie de denigrare a mea și nu este deloc adevărat ce susține în respectiva scrisoare, dar nu vreau să intru într-o dispută pentru că disputa pe care am avut-o cu dânsul a fost tranșată în instanțele de judecată. Vă garantez că această hotărâre definitivă și irevocabilă va fi pusă în executare până la ultimul leuț, iar banii vor ajunge sub forme de burse la niște copilași", ne-a declarat deputatul PSD în luna iunie.

Amintim că Fondatorul Partidului România Mare a fost obligat de instanță "să plătească reclamantei 40.000 Euro (...), reprezentând daune morale pentru atingerea adusă dreptului la onoare, reputaţie şi imagine, precum şi dreptului la viaţă privată şi familie". În plus, Corneliu Vadim Tudor trebuie "să înlăture" din publicaţiile sale toate articolele referitoare la deputată. Decizia instanţei vine la doi ani după ce Ana Birchall a cerut daune în instanţă, urmarea mai multor articole defăimătoare publicate de Corneliu Vadim Tudor.

VEZI ȘI: Mircea Badea, după moartea lui Vadim Tudor: "Asta mi se pare absolut spectaculos"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel