Vadim Tudor: Boagiu e slabă, nu merită vicepreședinția PPE. Tatoiu e mai bună

Corneliu Vadim Tudor a declarat joi seara la Realitatea Tv, că proaspăt aleasul vicepreședinte al Partidului Popular European (PPE), Anca Boagiu, nu e potrivită pentru această funcție, precizând că Monica Tatoiu ar fi ”de o mie de ori mai bună.”

Corneliu Vadim Tudor spune că Anca Boagiu nu trebuia numită vicepreședinte al PPE, pentru că e ”slabă,” adăugând că o persoană potrivită pentru această funcție ar fi Monica Tatoiu. "Politică cu aer nu se face. Politica la nivel înalt costă bani. Nu mi-e foarte clar cât s-a dat pentru funcţia Ancăi Boagiu. Anca Boagiu nu merita. E slabă. Monica Tatoiu era de o mie de ori mai bună,” consideră istoricul.

Totuși, în detrimentul celor două femei din politica românească, Corneliu Vadim Tudor l-ar alege pe liderul Partidului Democrat Liberal (PDL), Vasile Blaga, pentru aptitudinile lui organizatorice. "Ar fi meritat Blaga. Blaga e un foarte bun organizator. Are o minte de vameş. (...) PDL ar fi avut oameni mai capabili care să reprezinte formaţia asta politică ce totuşi nu se va eterniza la conducerea Europei, s-o reprezinte cu mai multă autoritate," conchide liderul Partidului România Mare.

Congresul PPE a ales-o joi pe Anca Boagiu vicepreședinte al partidului, aceasta urmând să ocupe una dintre cele zece astfel de funcții. În cadrul aceluiași congres, belgianul Wilfried Martens a fost reales președinte al popularilor europeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel