Vadim Tudor: Băsescu îl urăște de moarte pe Gigi Becali

Aflat la Bruxelles la reuniunea Consiliului Europei, Traian Băsescu a răspuns unei întrebări referitoare la o posibilă audiență pe care președintele PRM, CV Tudor i-ar fi cerut-o în legătură cu Gigi Becali. În termeni categorici Traian Băsescu a răspuns că el nu acordă audiențe. Față de poziția președintelui Băsescu, Corneliu Vadim Tudor a declarat, într-o intervenție telefonică la România TV, că el nu a "cerut niciodată o audiență numănui, nici Papei Benedict al XVI-a, cu atât mai puțin lui Traian Băsescu".

"Eu am vorbit de trei ori cu consilierul lui, Dorel Onaca, și acum cinci minute a patra oară. Acum i-am spus: măi Dorele, voi nu aveți proprietatea cuvintelor. Când i-am cerut eu lui Băsescu al tău audiență?

Am cerut o întrevedere între doi oameni civilizați pentru a-l determina să fie ceva mai milostiv și mai creștin în privința unui om care nu a greșit cu nimic, și este o victimă a lui. Dacă se încăpățânează (NR Traian Băsescu), nici măcar să nu discute pe subiectul Gigi Becali, Traian Băsescu va convinge pe toată lumea  că el este în spatele arestării abuzive a acestui om.

Pentru mine lucrurile sunt foarte clare. El (NR Traian Băsescu), îl urăște de moarte pe Gigi Becali, îi plătește niște polițe și știu și pentru ce, deci n-are rost să bat la o ușă care este bătutuă în cuie. Mă voi adresa forurilor internaționale, pentru că este o rușine ce face justiția băsistă. Judecătorii și procurorii sunt șantajați cu dosarele de la SIPA", a spus CV Tudor.

"Vrând, nevrând el va trebui să se întâlneascu cu mine, eu sunt foarte greu de eliminat din viața politică", a mai continuat președintele PRM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel