Urmărește emisiunea live


Vadim, devastat: Am stat două ore pe bordură și am plâns ca un cocoșat

Corneliu Vadim Tudor
Corneliu Vadim Tudor

Corneliu Vadim Tudor susține că se dorește distrugerea sa financiară, povestind un episod emoționant, când "a stat două ore pe bordura din faţa casei şi a plâns ca un cocoşat".

Corneliu Vadim Tudor continuă războiul cu Gheorghe Funar pe tema presupusului steag al Lui Avram Iancu, care ar fi fost vândut de tribun. Vadim a declarat că nu a vândut steagul, dar că se pregăteşte să vândă un document semnat de Adolf Hitler, din colecţia sa personală.

"Am stat două ore pe bordura din faţa casei şi am plâns ca un cocoşat. Cum poate să spună Gheorghe Funar aşa ceva? Iată cine vorbeşte! El, care l-a susţinut pe escrocul de la Caritas care a ruinat milioane de oameni, el care i-a dat fiului său un contract prin care a vopsit toate băncile din oraş, care a dat contracte pentru mafia ţigănească. În primul rând, nu e steagul lui Avram Iancu, e un prapor bisericesc. Se presupune că e un drapel al legiunilor lui Avram Iancu. Dar nu l-am vândut. Şi chiar dacă l-aş fi vândut, care era problema? Mi-a fost dăruit mie, face parte din colecţia mea personală", a spus europarlamentarul PRM, citat de rtv.net.

Se dorește distrugerea financiară

El a mai arătat că se doreşte distrugerea lui financiară, motiv pentru care se vede nevoit să vândă documente importante din colecţia sa personală.

"Se doreşte distrugerea mea financiară. Se ştie că sunt colecţionar, iar acum doresc să vând un document semnat chiar de Adolf Hitler. Am şi cinci acte semnate de Napoleon Bonaparte", a încheiat Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel