Vadim: Am decis să emigrez din România, ţară terorizată de hingheri

vadim
vadim

Corneliu Vadim Tudor a scris, pe pagina de socializare, că a hotărât să plece din România în semn de protest față de transformarea țării într-un lagăr de exterminare al câinilor. Poziția acestuia vine după ce primarul Sorin Oprescu a precizat cum va rezolva problema câinilor maidanezi în Capitală. Corneliu Vadim Tudor a declarat, nu o dată, că negociază cu primarul Bucureștiului pentru a construi adăposturi, fără a fi necesară eutanasia. 

 Iată ce a scris Corneliu Vadim Tudor:

 Am decis să emigrez din România, ţară terorizată de hingheri

Astăzi am hotărît să emigrez din România, în semn de protest faţă de transformarea acestei ţări într-un lagăr de exterminare a cîinilor, dar şi a oamenilor. Mi-a devenit clar că nu mai e de trăit în ţara asta. România nu mai e ţara lui Eminescu, ci maidanul lui Rîmaru. S-a depăşit orice limită a barbariei! Avem un Parlament al hingherilor, un Guvern al hingherilor, o Preşedinţie a hingherilor. O populaţie înfometată şi fără vlagă este ţinută captivă, în şbilţ, de nişte nemernici care se intitulează „politicieni“. Indivizi care stimulează cu bani publici cîteva mii de bestii, pentru a ucide. Ne mirăm că ne bate Dumnezeu cu inundaţii, cutremure şi alte calamităţi – de-aia ne bate, fiindcă nu mai sîntem nici măcar oameni, darmite creştini civilizaţi. Pentru mine a devenit limpede: România moare. Eu am luptat cît am putut. Mi-am sacrificat cei mai frumoşi ani din viaţă şi sănătatea, dar, vorba lui Fr. Schiller, „cu prostia chiar zeii se luptă în zadar“. (...) Este grav ce se întîmplă.

Încă nu m-am hotărît unde mă voi stabili, cu atît mai mult cu cît se ştie că eu nu am avere. La urma-urmei, au trăit în exil alţii mai importanţi decît mine: Nicolae Bălcescu, Al. I. Cuza, I. L. Caragiale, George Enescu, Constantin Brâncuşi, Pamfil Şeicaru. Dr. CORNELIU VADIM TUDOR, Membru al Parlamentului European, Preşedintele Partidului România Mare 30 septembrie 2013

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel