Vaccinare. Vâlcu, semnal de alarmă: Nu toţi suntem Olivia Șter să ne vaccinăm cu verdeţuri!

Val Vâlcu a vorbit despre importanța vaccinării, în această seară fiind descoperit vaccinul împotriva coronavirusului. Jurnalistul a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește situația din țara noastră.

"Intervenţia lui Donald Trump este esenţială. Vaccinul pentru Ebola a fost găsit. Firma care l-a produs şi l-a găsit a avut pierderi pentru că nu s-a mai răspândit Ebola şi nu au mai avut ce face cu el, iar naţiunile nu cumpără în vreme de pace să aibă în depozit. Finanţarea asta este bună pentru că producătorul nu investeşte în cercetare", a spus jurnalistul Val Vâlcu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: VACCINUL împotriva CORONAVIRUSULUI a apărut. A fost făcut anunțul

"Anti-vacciniștii noştri ne-au făcut cel mai mare rău"

"Vaccinul se produce în capacităţi industriale şi se oferă celor care au cumpărat în anul precedent. Anti-vacciniștii noştri ne-au făcut, în caz de pandemie, cel mai mare rău. România, achiziţionând 2 milioane de vaccinuri, atât va primi, dacă le va primi şi pe acelea. Nu contează câţi bani ai. Întâi se satisface nevoia SUA, 380 de milioane de cetăţeni, apoi Europa Occidentală. Tu nu ai capacităţi de producţie alocate pentru că nu te-ai vaccinat. Şi, de-aia, dacă faci corona, poate iei şi o gripă sezonieră şi bine păţeşti pentru că, în toamnă, nu te-ai dus să dai 30 - 40 de lei. Ţi-ai luat rădăcină de ienupăr şi aripioare de rechin şi alte prostii", a mai spus jurnalistul.

"Nu toţi suntem Olivia Şter să ne vaccinăm cu verdeţuri"

"Există o propunere corectă și anume compensarea vaccinării pentru că omul contribuie şi el, este responsabil, mulţi ar vrea să se vaccineze, că nu toţi suntem Olivia Şter să ne vaccinăm cu verdeţuri şi să facem yoga. Cei care doresc să trăiască se vaccinează. Au destul creier. Dacă nu, selecţia naturală, iertaţi-mă!", a conchis Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel