Vaccinare: Olivia Steer vs. Mihai Craiu. Reacții fabuloase după duelul de la PRO TV

Olivia Steer se uită la dr. Mihai Craiu care vorbește despre vaccinare
Olivia Steer se uită la dr. Mihai Craiu care vorbește despre vaccinare

Olivia Steer s-a contrat astăzi, la PRO TV, cu doctorul Mihai Craiu pe subiectul vaccinării. Reacțiile au curs pe Facebook. 

”Diferenta dintre noi e ca eu nu am nevoie de cartea aia” este un citat din doctor Mihai Craiu, transmis pe Facebook, alături de o poză din emisiunea de astăzi în care apare alături de Olivia Steer.

”Cea mai tare replică! Felicitări, dle dr. Craiu Mihai! You are the best!!!” a fost una dintre remarcile cu privire la replica de mai sus. 

Reacțiile au continuat: 

”O excelenta lectie despre importanta vaccinarii, facand abstractie de ineptiile mult prea afectatei doamne Steer. Felicitari domnule Dr. Craiu Mihai & Spitalul Virtual pentru Copii pentru reprezentarea Romaniei informate si civilizate, pe care ne-o dorim cu totii.”

”Felicitări domnului dr. Craiu Mihai pentru profesionalism și răbdare! Nu aș găsi cuvinte mai potrivite pentru a descrie cele vizionate”

”Multe se spun despre aceasta emisiune, pe buna dreptate. Pentru mine, remarcabila este atitudinea celor doi. Dnul Dr Craiu Mihai a ascultat cu rabdare si a raspuns atat de frumos, documentat si pe intelesul tuturor. Cand se vorbeste despre faptul ca medicina este o arta si o vocatie, cred ca trebuie avuta in vedere si relatia medic - pacient, bazata pe respect si incredere.”

Vaccinarea, între Mihai Craiu și Olivia Steer, imagine cât o mie de cuvinte

”Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați.” (Vasi Rădulescu) 

”Femeia asta reprezintă un pericol public. Nişte lămuriri la inepțiile ei: -"este o diferență între a ingera aluminiul şi a-l introduce direct în circulație" Ce să vezi, vaccinul nu are aluminiu sub forma lui metalică (...) Dacă ingeram aluminiu sub orice formă, de exemplu din laptele matern, precum explică dr. Craiu Mihai, ce să vezi, absorbția la nivel gastric şi intestinal se face în...circulația venoasă, care tot in cordul drept ajunge.”

Sunt doar părți mici din reacțiile care circulă pe Facebook cu privire la discursul aprins despre vaccinare dintre Olivia Steer și dr. Mihai Craiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel