Va respecta noul Guvern calendarul majorării pensiilor? Marius Budăi: Mediul de afaceri ar trebui să fie alarmat

Marius Budăi trage un semnal de alarmă în ceea ce privește programul de guvernare anunțat de PNL. Ministrul demis al Muncii susține că mediul de afaceri ar putea fi afectat în contextul modificărilor la legea salarizării și legea pensiilor. 

Va respecta noul Guvern calendarul majorării pensiilor? Este întrebarea la care ministrul demis al Muncii, Marius Budăi, a răspuns în direct la România TV. Mai mult, Budăi s-a arătat indignat de programul de guvernare al PNL.

”Nu pot să îi spun program de guvernare. Este ceea ce ne spun de peste doi ani de zile. Ne-au spus mereu că nu sunt bani de pensii și de salarii. Datorită faptului că pe capitolul muncă și politici sociale nu am regăsit prevederi clare de continuare a implementarii legii salarizării și a pensiilor, tind să cred că acesta este adevărul. (...) Nu este un program de guvernare. Dacă ar trebui să disutăm despre muncă și politici sociale, păi acolo erau pagini multe de scris. Aici mediul de afaceri ar trebui să fie alarmat. Nu găsim nimic de continuarea subvențiilor pentru încurajarea forței de muncă. Nu ni se spune nimic în viziunea aceasta pe viitoarea guvernare”, a precizat Marius Budăi în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel