Va fi o săptămână de foc

Victor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu
Victor Ponta și Călin Popescu-Tăriceanu

Viorica Dăncilă a anunțat că va discuta cu Călin Popescu-Tăriceanu despre soarta coaliției, în condițiile în care ALDE ia în calcul o alianță cu Pro România. Ulterior întrevederii, ALDE se va reuni la Parlament pentru a decide dacă rămâne la guvernare alături de PSD sau începe o alianță cu Pro România.

Din informațiile pe care le-am avut cu toții ieri, lansarea candidaturii maestrului Mircea Diaconu aduce ceva nou pe piața politică din România. Înțeleg că luni, la ora 16.00, ALDE are o ședință în care ar urma să se decidă câteva lucruri importante: retragerea candidaturii la prezidențiale a domnului Călin Popescu-Tăriceanu, retragerea partidului de la guvernare, alianță politică cu Pro România și susținere comună ALDE - Pro România pentru Mircea Diaconu. Asta se așteaptă.

S-a vorbit intens despre candidatura lui Tăriceanu. De abia aștept să aud explicațiile dânșilor, mai ales că ALDE s-a angajat, totuși, în această țară, după alegerile din 2016, să contribuie la programul de guvernare. Această schimbare ar putea lăsa Guvernul Dăncilă într-o situație dificilă, ca pe un guvern minoritar, în condiția în care nici UDMR nu cred că se înghesuie să susțină Guvernul PSD. Deci, în cazul introducerii unei moțiuni de cenzură, se poate ajunge la căderea Guvernului. Va fi o săptămână de foc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel