UTA Arad - Hermanstadt, Liga 1, etapa 22. Rezultat final

UTA Arad și Hermanstadt s-au confruntat în etapa cu numărul 22 a Ligii 1. 

UTA Arad și Hermanstadt au remizat duminică după-amiază, 1-1, într-o partidă din etapa a 22-a a Ligii 1. Arădenii au avut două șuturi în bară, iar oaspeților le-a fost anulat un gol. Arădenii aveau moralul ridicat, după victoria surprinzătoare din ultima etapă, 3-0 în deplasare la Clinceni și o victorie i-ar fi apropiat serios de zona de play off. Pentru sibieni, orice punct era binevenit, în condițiile în care se zbat în partea de jos a clasamentului și nu mai reușiseră o victorie de nouă etape.

Prima repriză nu a consemnat nici o ocazie importantă, partida animându-se doar după pauză. Albu a început seria ocaziilor cu o bară în contul lui UTA, în minutul 55, după care arădenii au cerut penalty. Tot ei au fost primii care au marcat, în minutul 62, Albu trimițând mingea în plasă, cu o lovitură de cap.

Sibienii au percutat rapid și peste doar patru minute au egalat printr-un șut al lui Mayoral, de la limita careului. Tot Mayoral a marcat și în minutul 71, dar golul a fost anulat, pe motiv de fault la portar. UTA a avut ultima mare ocazie de a lua toate punctele. În al treilea minut suplimentar de joc, Buhăcianu a trimis însă în bară.

S-a încheiat 1-1, cu UTA pe locul 8, cu 28 de puncte, la doar două puncte distanță de locul 6. Hermannstadt mai pune un punct în vistierie, care s-ar putea dovedi util la finele sezonului regulat, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel