USR vrea sancționarea lui Tăriceanu și a lui Șerban Nicolae

Parlamentarii USR cer conducerii Senatului să îi sancționeze atât pe președintele Camerei superioare, Călin Popescu-Tăriceanu, cât și pe președintele Comisiei juridice, Șerban Nicolae, susținând, în două sesizări depuse la Biroul permanent, că cei doi au încălcat Regulamentul acestui for, în ședința din 3 aprilie. 

"Au fost trimise (sesizările — n.r.) către Comisia juridică. Exact aceasta a fost sesizarea către Biroul permanent — să trimitem spre analiză la Comisia juridică, disciplină și imunități, cu textul de rigoare, să dezbată acolo și să facă o propunere, a anunțat vicepreședintele Senatului Claudiu Manda.

USR îl acuză pe Călin Popescu-Tăriceanu că nu l-a sancționat disciplinar pe senatorul PSD Șerban Nicolae, după ce acesta ar fi folosit cuvinte injurioase la adresa senatorului USR Mihai Goțiu.

Parlamentarii USR cer, de asemenea, sancționarea lui Șerban Nicolae pentru felul în care i s-a adresat lui Goțiu în ședința Biroului permanent din urmă cu o lună.

Reprezentanții USR din conducerea Senatului au părăsit pe 3 aprilie lucrările Biroului permanent, afirmând că vicepreședintele acestui for Mihai Goțiu a fost jignit în timpul ședinței de senatorul PSD Șerban Nicolae, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel