USR, solicitare către PSD. Nicușor Dan: Sfidează bunul simț

USR cere public PSD-ului să treacă prin Parlament o lege de respingere a OUG 13. 

Nicușor Dan susține că legea de respingere a OUG 13 trebuie adoptată cât mai rapid pentru că fiecare zi care trece oferă unor persoane judecată pentru corupție șansa să atace în instanță OUG 14, care a abrogat OUG 13. 

Liderul USR îi acuză pe Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea că au adus argumente care sfidează bunul simț pentru a bloca introducerea pe ordinea de zi a OUG 13. 

"PSD și-a luat angajamentul politic de a elimina OUG 13, care legiferează în favoarea unui grup de politiceni judecați pentru corupție și trebuie să renunțe la orice subterfugiu care vine împotriva acestui angajament. Șefii comisiilor juridice din Senat și Camera Deputatilor, Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea, amândoi parlamentari ai PSD, au adus argumente care sfidează bunul simț pentru a bloca introducerea pe ordinea de zi a OUG 13 și respingerea acestui act normativ. Primul a propus o dezbatere amplă în jurul ordonanței abrogate care să aibă loc cândva, în viitor, iar cel de-al doilea a inventat o decizie a CCR care ar impune abandonarea demersului de respingere a OUG 13. Legea de respingere a OUG 13/2017 se poate adopta rapid, în câteva zile. PSD a dovedit că, atunci când sunt în joc beneficii electorale, e capabil să treacă în două zile prin Parlament legile care-l interesează", a transmis Nicușor Dan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel