EXCLUSIV  USR, sechestrare de persoane în Parlament. Tudor-Tim Ionescu (ALDE), GLUMĂ AMARĂ- VIDEO

Consilierul municipal ALDE Tudor-Tim Ionescu a făcut afirmații fulminante despre reprezentanții USR în Parlament și-n Consiliul General al Municipiului București.  

”Permiteți-mă să fac o glumă amară. Eu sunt inițiatorul Hotărârii de Consiliu General care a interzis folosirea animalelor sălbatice în circ. Această Hotărâre de Consiliu s-a rostogolit apoi în Parlament și a devenit lege națională și sunt mândru de acest lucru. (...) Iată, dacă nu mai avem circ cu animale sălbatice nu putem decât să ne uităm pe aceste live-uri și vedem o formă de circ. Problema este că circul este pentru distracție. Responsabilitatea oamenilor din Parlament este cu totul alta decât să ieși cu blițurile și am înțeles că au închis ușile la Camera Deputaților ca să nu mai iasă, adică au început cu sechestrare de persoane? Această formă de presiune pe care eu o trăiesc la fiecare ședință de consiliu”, a afirmat consilierul general Tudor-Tim Ionescu, la interviul DCNews.  

”Mă lasă rece”

Consilierul municipal ALDE a mai precizat că ”această formă de presiune psihologică, pe care, din păcate, am văzut-o și la niște persoane care se intitulează jurnaliști oarecum, aceasta de a folosi telefonul pe post de armă morală sau psihică, să ți-l pună cineva în față și să stea tot timpul cu cineva în față lângă tine, nu știu la ce duce bun. Eu sunt obișnuit și mă lasă foarte rece. Forma această de manifestate denotă superficialitate. Nu Parlamentul, nu Consiliul General, nu Consiliul Local nu acestea sunt locurile unde să tratăm superficial probleme de interes public. Ei nu deservesc interesul public, ci interesul unui anumit tip de public, cel USR-ist, care devine din ce în ce mai restrâns.”. 

[citeste si]

”Consider că e un circ, un circ ieftin, dar circul nu trebuie să fie în Parlament. Vor să pună blițuri, să pună blițuri, dar să vină și cu proiecte concrete `nu ne place amendamentul acesta` sau să spună `dom`ne, noi suntem de acord cu aceste legi ale justiției, trecute prin asumarea răspunderii, ale doamnei Macovei` și să spună: `da, suntem de acord cu acest lucru, susținem legile cum sunt acolo`. Măcar am ști, dar ei se opun și nu vin cu o alternativă. Păcat!” a mai spus liderul ALDE. 

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel