USR, proiect recomandări Comisia de la Veneția. Pop: Barna minte!

Dan Barna: CCR nu mai e a României!
Dan Barna: CCR nu mai e a României!

USR a depus în Parlament un proiect de lege care include toate recomandările Comisiei de la Veneţia. Senatorul Liviu Pop şi-a exprimat opinia, menţionând că nu crede că acest lucru a avut loc.

"Nu cred. Barna minte sau nu spune tot adevărul. Una dintre recomandările Comisiei de la Veneţia vizează modificarea Constituţiei. Pentru a putea să depună un proiect de revizuire a Constituției, este nevoie de un sfert dintre deputaţi sau un sfert dintre senatori (...) Comisia de la Veneţia ne spune să revizuim Constituţia din anumite puncte de vedere. Nu intru în detalii că nu are sens (...)

Comisia de la Veneția spune un lucru cu care CSM nu este de acord: al doilea punct din recomandările Comisiei de la Veneţia faţă de acea secţie pe care CSM o salută. Comisia spune că nu trebuie (...)

Nu cred că toate recomandările Comisiei de la Veneţia au fost puse în proiect de lege. Mă aşteptam din partea celor de la USR de mai multă maturitate politică. Dacă tot voiau să facă o modificare pe OUG 92, puteau să vine cu amendamente pe toate acele articole care într-adevăr - sunt trei lucruri din recomandările Comisiei de la Veneţia - nu au fost prinse în OUG", a spus Liviu Pop, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel