USR-PLUS, refuz BEC. Liderul PNL care este decis să iasă în stradă pentru susținerea alianței

USR-PLUS
USR-PLUS

Un lider PNL îşi doreşte ca Alianţa USR-PLUS să poată participa la europarlamentare şi că ar ieşi la protestele acestora, dacă s-ar constata un abuz al justiţiei care să le împiedice participarea la alegeri.

Este vorba despre preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

"Eu îmi doresc ca Alianţa USR-PLUS să poată participa la europarlamentare şi au toată susţinerea mea, ca atitudine, fără abatere de la lege. Aş fi alături de ei în a protesta faţă de un abuz cu legea care li s-ar face, dar nu sunt informat. Dacă este vorba despre un abuz, voi fi alături de ei la proteste, pentru că ar fi un lucru foarte grav. (...) Atenţionez că dacă îmi semnează mie cineva, nu mai poate semna şi altora", a afirmat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

Nu este deranjat de gesturile liberarilor de a ajuta la semnăturile pentru USR-PLUS

Liderul liberalilor timişeni a mai subliniat că nu este deranjat de faptul că liberalii din Lugoj şi-au manifestat disponibilitatea de a ajuta la campania de strângere de semnături pentru USR-PLUS, dacă va fi nevoie, întrucât timpul este scurt.

"(...) Ei sunt conştienţi că trebuie să întreţinem relaţii bune între noi, pentru că adversarul comun este PSD şi pentru că cel mai probabil vom ajunge să cooperăm, dacă nu la nivel naţional, cel puţin în anumite comunităţi din administraţia publică locală, unde, cel mai probabil, vom ajunge să fim parteneri", a detaliat Nicolae Robu.

Liberalul a mai punctat că nu îl deranjează gestul lugojenilor, dar crede că s-au pripit, întrucât "cred că îşi pot aduna singuri semnăturile necesare".

Vezi și: USR - Plus, decizie BEC. Coita: Un lucru știu sigur!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel