USR-PLUS, miting Cluj. Cioloș, taxat pe internet

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

USR+PLUS organizează primul miting electoral astăzi la Cluj.

Mitingul se desfășoară la un an după moartea Doinei Cornea, importantă disidentă anticomunistă, bătută și urmărită de Securitate. Doina Cornea s-a stins din viață la data de 4 mai 2018. Momentul mitingului a fost taxat pe rețelele de socializare de unii internauți. 

Aceștia au considerat momentul inoportun și au amintit de scandalurile în care a fost implicat Dacian Cioloș prin acuzele aduse formațiunii sale, dar și declarația fostului premier care preciza că „există cel puțin o legătură între oricare dintre noi și Securitate”. 

Alianța 2020 USR PLUS organizează primul miting electoral la Cluj Napoca pe data de 5 mai. La miting vor fi prezenți președinții celor două partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, și candidații Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, a anunță USR.

Potrivit sursei citate, alegerea Clujului se datorează faptului că a adunat cele mai multe semnături pentru două campanii cetăţeneşti, dar şi scorului pe care l-ar obţine alianţa la alegeri, conform unui sondaj de opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel