USR PLUS, grup politic în PE: Avem trei obiective principale

Mihai Ciobanu / 12 iun 2019 / 19:06 Salveaza PDF Comentarii
Dacian Cioloș - Dan Barna
Descriere foto: Dacian Cioloș - Dan Barna

Renew Europe – Reînnoim Europa. Acesta este numele grupului cofondat de USR-PLUS, En Marche! și ALDE în Parlamentul European.

"Europarlamentarii noștri vor lupta pentru a pune în aplicare planul nostru pentru România în Europa. Vrem ca românii să beneficieze pe deplin de siguranța, bunăstarea și prosperitatea europeană. De aceea, ne asumăm un angajament pentru o Românie democratică, prosperă și puternică în Uniunea Europeană, cu trei obiective principale:

- Recâștigarea încrederii în viitorul României, ca parte a Uniunii Europene, printr-o activitate credibilă, respectată de reprezentare a României în Parlamentul European.

- Asigurarea dezvoltării economice, prin atragerea de investiții și absorbția de fonduri europene, dezvoltarea agriculturii și satului românesc, a infrastructurii și a antreprenoriatului și crearea de locuri de muncă bine plătite.

- Bunăstare și creșterea calității vieții, prin asigurarea unor servicii de sănătate, de educație și sociale la standarde europene", transmite USR PLUS.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25