EXCLUSIV  USR, pericol real pentru PSD în următorii ani? Dâncu RĂSPUNDE la întrebarea vehiculată în online

Sociologul Vasile Dâncu, președinte al Consiliului Național al PSD, a răspuns la controversata întrebare din online: Va fi USR un pericol real pentru PSD în următorii ani?

Dezvăluiri fără precedent în cadrul emisiunii „Dc Alegi”, cu analistul politic Bogdan Chirieac. Vasile Dâncu, sociolog și președinte al Consiliului Național al PSD a răspuns celor mai importante întrebări ale momentului.

Privind posibilitatea ca USR să ia locul social-democraților în viitor, Vasile Dâncu a declarat că „nu va putea să-i ia locul, decât dacă PSD-ul nu înțelege ce se întâmplă în spațiul politic, dacă nu-și înțelege electoratul și spre ce merge lumea”.

În continuare, președintele Consiliului Național al PSD a susținut că, în cazul USR, vorbim de „niște limite”. 

„Se poate întâmpla și acest lucru, dar are niște limite USR-ul. O limită importantă este că se plasează acum anti-sistem și are teme de dreapta, dar neatacând dreapta, făcând așa, un fel de concubinaj cu dreapta. Sunt niciunde. E o greșeală de poziționare politică, părerea mea”, a mai spus Dâncu.

„Pe de altă parte, sunt partide monotematice (...) Nu poți să faci din această temă, poate doar în perioadă de criză, o cifră care să te ajute să câștigi alegerile”, a subliniat sociologul Vasile Dâncu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel