USR, mișcări de stradă cu Dragnea premier. Mircea Badea: BREAKING NEWS

USR amenință cu mișcări de stradă dacă Liviu Dragnea va fi premierul României.

"Avem un mini-breaking news! USR amenință cu proteste de stradă dacă Liviu Dragnea ajunge premier. Va fi bairam!", a spus Mircea Badea la Antena 3.

Candidatul Uniunii Salvaţi România (USR) aflat pe prima poziţie a listei la Camera Deputaţilor în Alba, Christian Schuster, a declarat, că ar fi de preferat ca PSD să desemneze pentru funcţia de premier o altă persoană decât Liviu Dragnea. Acesta a spus că ar putea fi mişcări de stradă în caz contrar.

'Nu vom susţine niciodată o aşa candidatură sau o numire în funcţia de premier în România. Vor fi mişcări de stradă masive din structurile USR, dar şi din societatea civilă neafiliată politic, nealiniată, dacă aşa ceva se va întâmpla. Cred că PSD - ul ar trebui să se gândească mult mai bine dacă doreşte să arunce ţara într-o luptă socială de genul ăsta în plină iarnă sau dacă aşteaptă totuşi puţin să se liniştească apele după nişte alegeri atât de învolburate cum au fost acum', a spus Christian Schuster.

[citeste si]

Membrul USR a apreciat că, în opinia sa, ar fi un mod responsabil de a rezolva lucrurile dacă PSD ar desemna o altă persoană decât pe Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel