EXCLUSIV  USR, interzis. Cătălin Drulă, deputat: E clar că deranjăm! video

DRULĂ
DRULĂ

Deputatul USR, Cătălin Drulă a povestit la Interviurile DC News despre restricțiile pe care grupul parlamentar din care face parte le-a primit de la majoritatea parlamentară și cum unui deputat al puterii i se pare normal să aibă un lift dedicat. 

Cătălin Drulă a povestit că, de la momentul în care parlamentarii USR au invitat în Parlament câțiva protestatari #rezist, colegii săi sunt permanent ținta unor abuzuri și jignirilor suburbane. Deputatul a spus că multe dintre jignirile pe care le aduc parlamentarii puterii sunt referitoare la aspectul fizic. 

"Noi am dus mesajul cetățenilor acolo. Practic USR s-a format ca o reacție a cetățenilor frustrați de reprezentarea pe care o aveam. Eu eram programator acum doi ani, nu mă gândeam că voi ajunge deputat sau politician. Am colegi care provin din diferite profesii, care nu au venit în politică să se căpătuiească. Noi nu ne-am schimbat când am ajuns în Parlament și acest lucru a generat frustrări chiar și în rândurile opoziției pentru că acolo e o mare familie, e destul de multă prietenie. Se cunosc de de 10 - 15 ani, au lucrat împreună în diverse combinații politice, iar noi suntem ghimpele."

Femeia de serviciu, în alt lift decât parlamentarul

Drulă se plânge de decizia conducerii Camerei de a nu permite nici accesul stafului USR în clădirea Parlamentului. Deputatul a povestit și că din aroganță un deputat al Puterii l-a făcut să zică că e bine să existe un lift dedicat parlamentarilor. 

"Echipa noastră nu mai poate intra în Parlament. Fac parte din staful nostru și lucrează de pe trepte. Acestea sunt niște abuzuri. Săptămâna trecută au făcut un lift special pentru parlamentari. Și am vorbit cu un deputat care a spus că i se pare ok așa pentru că mergea cu femeia de serviciu și își vărsa gunoiul pe pantofii lui. Au decis ca până la finalul sesiunii să nu mai putem aduce invitați. E clar că derajăm foarte tare", a adăugat Drulă. 

Vezi aici declarațiile deputatului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel