USR, în atenția DIICOT. Probleme pentru Nicușor Dan

Uniunea Salvați România (și mai ales predecesoarea - Uniunea salvați Bucureștiul) se pare că are probleme legale pentru că apar ca finanțatori de bază zeci de persoane fără nici un venit și fără adăpost. Procurorii anti-mafia ar cerceta deja acest caz suspect de finanțare.

Suspiciunile ar fi venit chiar din partea Autoritatii Electorale Permanente, care ar fi constatat ca Nicusor Dan obisnuia sa primeasca bani in contul personal ca mai apoi sa-i transfere in contul de campanie. In plus, ar fi utilizat in precampanie (pentru promovarea pe Facebook) fonduri pe care legea il obliga sa le cheltuiasca doar in campanie, scrie Ziarul National.

Neregulile semnalate de AEP ar fi ajuns pe masa procurorilor DIICOT, care ar fi demarat o ancheta. Iar in cadrul ei, conform unor surse din randul anchetatorilor, s-a descoperit ca mai bine de un milion de lei ar fi ajuns din strainatate in conturi deschise pe numele unor persoane din categorie "homeless", respectiv oameni fara venituri si fara domiciliu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel