USR cere retragerea lui Cîțu. Chirieac: Dispreț și aroganță. Se intră într-un joc complicat

Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat atitudinea USR după ce Vlad Voiculescu a fost demis de Florin Cîțu, fără să aibă loc discuții. 

"Eu nu cred că va fi mişcat din funcţie domnul Florin Cîțu, pentru că decizia schimbării lui Vlad Voiculescu a fost luată la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Iohannis. Fără preşedintele Iohannis, domnul Vlad Voiculescu ne râdea şi acum în nas. Mai departe, comportamentul USR... Nu ştiu dacă asta este lumea de mâine, dar este o lumea hâdă, urâtă. O parte din USR nu a avut niciun fel de treabă cu opinia publică din România, cu poporul român. Ei sunt preocupaţi doar de propria bulă de Facebook. Erau bine în bula de Facebook, nu aveau treabă cu restul.

Președintele Iohannis nu putea tolera la nesfârşit această atitudine de dispreţ şi aroganță faţă de români. Atunci, a intervenit. Acum, schimbarea lui Cîțu nu este posibilă. Vă daţi seama... o nouă majoritate parlamentară, cum, în ce fel, se intră într-un joc complicat. Eu înţeleg că domnul Dan Barna consideră că se dă un semnal negativ pentru USR şi 'partidele de mâine", deși tipul ăsta de partid de sorginte neo-marxistă vedeţi că apune în lumea occidentală. Din nefericire, cresc partidele de extremă dreapta", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Vezi și: Voiculescu demis de Cîțu. USR îl vrea plecat pe premier. Boc: Ne supărăm unii pe alţii că ne-a luat mingea cineva

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel