USR caută reprezentant în CNA. Anunț pe Facebook

Iulian Bulai a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că USR se află în căutarea unui candidat care să reprezinte partidul în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA).

„Îți pasă de calitatea mass media din România? Vrei să fii reprezentantul USR în cadrul CNA? Acum ai această șansă! Uniunea Salvați România lansează un apel public de CV-uri pentru a desemna din partea partidului candidați la conducerea Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

Candidații trebuie să respecte condițiile legale pentru alegerea în conducerea instituției, dar și criteriile de profesionalism și integritate ale USR.

Candidatul pentru un loc în CNA trebuie să fie cetățean român, cu studii superioare, fără antecedente penale și să nu fi fost agent sau colaborator al poliției politice comuniste. Candidatul trebuie să se bucure de o bună reputație și să aibă o activitate recunoscută în domeniul audiovizual. Candidatul nu poate fi administrator și nici nu poate face parte din consiliul de administrație al unei societăți comerciale cu activitate în domeniul audiovizualului. Alte criterii de eligibilitate sunt familiaritatea cu mediul comunicațional public și capacitatea de a asuma o atitudine imparțială în evaluarea spețelor.

USR caută o persoană responsabilă şi competentă, cu un istoric profesional impecabil și cu experiență relevantă în radio și/sau televiziune, care să asigure echidistanța analizării spețelor prezentate, echilibrul dintre libertatea de exprimare, apărarea demnității umane și protejarea interesului public și să contribuie la respectarea pluralismului surselor de informare, a ideilor și opiniilor”, a transmis deputatul Iulian Bulai.

CV-urile și scrisorile de intenție ale candidaților pentru CNA pot fi trimise până la data de 17.10.2018 (ora 12:00) la adresa de e-mail: [email protected].

Candidații vor fi selectați de Biroul Național al Uniunii Salvați România și ulterior vor fi audiați în Comisiile parlamentare permanente, iar votul final va avea loc în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, potrivit lui Bulai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel