USR, candidați CNA. Herjeu reacționează

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Uniunea Salvaţi România a lansat un apel public pentru a desemna din partea partidului candidaţi la conducerea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA). Radu Herjeu, membru CNA, a reacționat, în mediul online.

"USR caută public posibili candidaţi la un fotoliu în CNA (teoretic, în decembrie, vom rămâne doar 4 din 11). Ceea ce e foarte bine, pentru că (teoretic) dă şanse mai multor oameni de valoare.

Dar mă întreb: cine din USR va evalua candidaturile şi va decide cine e bun şi cine nu? Şi, mai ales, cum vor stabili că respectivul are "capacitatea de a asuma o atitudine imparțială în evaluarea spețelor"? Nu de alta, dar fanii lor nu sunt în stare să-şi dea seama de asta la cei care au demonstrat-o deja în trei ani de activitate în CNA", a scris Radu Herjeu.

Mesajul inițial lansat de USR:

"USR caută o persoană responsabilă şi competentă, cu un istoric profesional impecabil şi cu experienţă relevantă în radio şi/sau televiziune, care să asigure echidistanţa analizării speţelor prezentate, echilibrul dintre libertatea de exprimare, apărarea demnităţii umane şi protejarea interesului public şi să contribuie la respectarea pluralismului surselor de informare, a ideilor şi opiniilor.

USR caută o persoană responsabilă şi competentă, cu un istoric profesional impecabil şi cu experienţă relevantă în radio şi/sau televiziune, care să asigure echidistanţa analizării speţelor prezentate, echilibrul dintre libertatea de exprimare, apărarea demnităţii umane şi protejarea interesului public şi să contribuie la respectarea pluralismului surselor de informare, a ideilor şi opiniilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel