EXCLUSIV  USR arbori. Băluță, primar Sector 4: Este realmente imposibil așa ceva

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a fost întrebat despre implicarea USR la nivelul acestei zone în condițiile în care Uniunea a identificat mulți arbori care ar trebui tăiați sau înlocuiți. 

"USR nu prea are proiecte. Este o mare problemă pe care o identificăm. O să vă dau o cifră extrem de importantă. La ora aceasta, în Sectorul 4, avem 110.000 avize de toaletare și defrișare, apropo de ipocrizie. Dacă cineva crede că în două-trei luni, cât este perioada din an care conform legislației poate fi utilizată pentru a toaleta sau defrișa pomi, se înșeală amarnic. Este realmente imposibil ca 110.000 de arbori să fie toaletați și defrișați în trei luni. Probabil e prima oară când cineva spune acest lucru. Evident că este imposibil. Facem eforturi pentru a avea un aviz permanent pentru acest lucru", a zis Daniel Băluță la interviurile DC News Live.

"Ieri a căzut o creangă, după zilele de furtuni, într-un parc în care erau copii. La nivel teoretic, nu avem dreptul să intervenim pe copacul respectiv. De ce? Pentru că aveam această legislație absurdă. Fac un reproș la adresa colegilor mei de la USR. Noi vorbim despre efectele unei probleme, fără să judecăm rațional cauzele. Nu au întrebat niciodată câți copaci avem de toaletat", a mai spus primarul Sectorului 4.

[citeste si]

Răspunsul integral poate fi urmărit în clipul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel