USR, acuzații semnături false. Rădulescu: Înregistrări telefonice. Este foarte grav

USR - Piata Victoriei
Descriere foto: USR - Piata Victoriei

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că a intrat în posesia unor înregistrări telefonice din care reiese că parlamentarii USR au falsificat semnături pentru campania "Fără penali în funcţii publice".

"Mi s-au transmis de pe www.newsteam.ro nişte înregistrări telefonice, zeci de pagini de înregistrări telefonice, între mai mulţi membri ai USR, vorbesc de parlamentari USR, care erau foarte îngrijoraţi şi discutau zile întregi între ei despre semnăturile false, sute şi mii de semnături false din aceste liste faimoase pe care le-au depus în Parlamentul României. Aceste chestiuni fiind de o gravitate extraordinară, fals în declaraţii şi fals pentru semnături, sunt incriminate în Codul penal.

Voi cere astăzi preşedintelui Dragnea şi partidului meu, prin juriştii şi avocaţii pe care îi avem, să facă urgent o plângere penală la Parchet împotriva conducerii şi a parlamentarilor USR şi cer să se verifice absolut toate listele. Să se înceapă cu Ilfovul, cu Bucureştiul, cu Constanţa, de exemplu. Aceste discuţii telefonice le vom pune la dispoziţia Parchetului să îşi facă treaba şi împreună cu cei care sunt responsabili să verifice semnătură cu semnătură, listă cu listă", a afirmat Rădulescu la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că este convins că e vorba de mii de semnături false de care s-au folosit membrii USR.

"Membrii USR se întâlneau pe la birouri şi falsificau pur şi simplu semnăturile. Asta înseamnă că tot demersul lor a fost un demers penal, nu a avut decât rolul să păcălească lumea şi să vină în Parlament cu nişte liste cu semnături false. Este foarte grav şi lumea trebuie să îşi dea seama cine este acest USR, cine sunt aceşti parlamentari care totdeauna fac scandal în Parlament", a menţionat Rădulescu.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26