USR, scrisoare deschisă pentru Dacian Cioloș: Vino în USR

Bogdan Bolojan / 22 dec 2017 / 21:11 Salveaza PDF Comentarii

Mai mulți reprezentanți ai Uniunii Salvați România i-au trimis o scrisoare deschisă lui Dacian Cioloș prin care îi cer să se alăture USR-ului pentru a nu diviza electoratul. 

Scrisoarea este semnată de 15 parlamentari USR.

Iată textul ei:

"Dragă Dacian,

În primul rând îți mulțumim pentru anul 2016, singurul când România a fost condusă de un Guvern care ne-a reprezentat și în care am avut încredere. Vrem ca un astfel de Guvern să fie o regulă în România și nu doar o excepție. 
Am fi vrut să petrecem aceste sărbători în liniște și bucurie și să-ți scriem doar pentru a-ți ura cele bune. Însă justiția tocmai ce a fost schilodită de PSD. Așa că am ales să îți scriem aceste rânduri și să spunem lucrurilor pe nume, fără ocolișuri, așa cum le stă bine oamenilor care au încredere unul în celălalt. 
Dacian, vino în USR și hai să lucrăm împreună! Am înțeles prudența de până acum și ți-am respectat opțiunea. Dar timpul nu mai are răbdare. România este pusă în genunchi și nu este acum momentul de calcule și strategii politice. Acum trebuie să fim uniți. Să acționăm împreună și să dăm oamenilor speranță. 
USR și Platforma 100 au același scop și aceleași valori. Ce beneficiu este în a avea două partide mai mici în locul unuia mai mare? Câștigă România ceva din această împărțire artificială? Locul tuturor, și al tău, și al colegilor tăi, și al nostru este sub aceeași acoperiș. Iar acoperișul care deja există se numește USR. Hai să folosim ceea avem și hai să ne ocupăm de ceea ce contează. Cu tine, cu Vlad, cu Dragoș și cu toți ceilalți colegi ai tai de buna credinta chiar putem face lucruri mari. 
Știi deja că actuala conducere a partidului a candidat cu mandatul de a te invita în USR. Credem că exact același mandat îl va da și Comitetul Politic al USR, dacă va fi nevoie. Toti vrem de la tine o decizie. Acum. Cât încă nu e prea târziu.
Știm că vei lua în considerare această scrisoare și că te vei gândi bine la ce e de făcut.

[citeste si]

Cu prietenie,
Cristian Ghica
Cristian Seidler
Lavinia Cosma
Ramona Dinu
Silviu Dehelean
Stelian Ion
George Dirca
Lucian Stanciu-Viziteu
Bogdan Rodeanu
Mihai Gotiu
Dan Lungu
Daniel Popescu
Mihai Botez
Dan Rădulescu
Sergiu Vlad," se arată în scrisoarea pentru Dacian Cioloș

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25