USL salută serviciile de salubritate ale PDL și UNPR de colectare a deşeurilor

USL
USL

USL comentează racolările făcute de PDL şi UNPR spunând că salută "colectarea deşeurilor" de către putere şi susţin că cei din opoziţie care rezistă tentaţiilor primesc "un veritabil certificat de moralitate".

"În ultimii ani, Partidul Democrat Liberal și anexa sa specializată în colectarea deșeurilor, UNPR, au oferit partidelor din Opoziție șansa excepțională de a se curăța de trădători, corupți și oportuniști. Obsedate să-și mențină majoritatea ilegitimă, PDL și UNPR și-au asigurat o colecție impresionantă de parlamentari și aleși penali, iar Uniunea Social Liberală a avut posibilitatea de a-și cerne valorile, de a rămâne cu oamenii cinstiți și de a se despărți definitiv de impostori", se arată într-un comunicat de presă semnat de Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin.

"De trei ani, membrii PSD, PNL și PC sunt supuși, în fiecare zi, unui foarte dur test de moralitate, care conține atât șantaj agresiv, cât și ispite materiale semnificative. Caracterele slabe, persoanele interesate de avantaje personale au cedat. Și vor mai ceda. Dar cei care vor rezista acestui test până la capăt și vor guverna legitim Romania începând de anul viitor, vor reprezenta, în mod obiectiv, cea mai curată echipă politică din ultimii 22 de ani. Toți cei care, în ziua alegerilor, vor fi în tabără USL, sunt oameni care au respins tentația cotidiană spre îmbogățire rapidă, care au refuzat să-și vândă conștiința și au dobândit astfel un veritabil certificat de moralitate. În consecință, USL salută serviciile de salubritate prestate inconștient de PDL și UNPR, care se agață de putere, cocoțate pe un munte de gunoi", conchid liderii USL.

Reacţia USL vine după ce UNPR a anunţat cooptarea Lilianei Mincă, fosta şefă a femeilor din PC, şi până recent o contestatară a celor de la UNPR. De asemenea, în această săptămâna pesedista Aura Vasile, cunoscută pentru bătăliile din Parlament cu UNPR, a anunţat printr-un comunicat că se duce la Uniune. Vasile s-a răzgândit apoi şi a depus cerere de revenire la grupul deputaţilor PSD.

Citește și:

Lili Mincă, exclusiv: Am plecat pentru că m-am săturat să tot vorbesc, vreau să și fac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel