USL pentru Europarlamentare? Ce spune Antonescu

USL
USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, joi seara, dacă este de părere că la nivelul USL ar trebui încheiat un acord pentru alegerile europarlamentare din 2014.

[caption id="attachment_359784" align="alignleft" width="275"] foto: ghimpele.ro[/caption]

"Eu sunt reticient la angajamente pioniereşti - nu o să facem nu ştiu ce, nu o să facem nu ştiu ce, o să avem unghiile tăiate. Eu cred că nu este nevoie de niciun acord, eu cred că este nevoie de maturitate politică la două partide mari, la cele mai mari partide din România şi a unor oameni care conduc România. Până la urmă dacă vom ajunge la concluzia că trebuie să formalizăm aceste lucruri nu am nimic împotrivă, dar eu cred că nu este nevoie", a răspuns co-președintele USL, citat de rtv.net.

Candidatura separată nu înseamnă lansarea de atacuri reciproce

Președintele PNL a arătat că și în cazul în care vor candida separat, partidele din USL nu ar trebuie să lanseze atacuri reciproce, deoarece se află împreună la guvernare și întreaga Uniune ar avea de suferit astfel

"Nu văd de ce ar trebui să ne atacăm cu partenerii noştri pentru că asta ne-ar scădea credibilitatea şi unora şi altora. Să ne atacăm pe ce? Pe guvernare? Păi guvernăm împreună şi suntem solidari, putem avea păreri diferite, putem avea o opţiune sau alta, dar câtă vreme suntem la guvernare şi vom fi, suntem solidari. Nu putem spune unii despre alţii că suntem răi. Avem proiecte pe o durată care depăşeşte alegerile europarlamentare. Putem să facem diferenţa că mergem în grupuri politice diferite - noi suntem liberali, dânşii sunt socialişti, conservatorii. Vom vedea ce sunt şi putem foarte bine să facem poate pentru prima dată o experienţă în sensul acesta", a declarat Crin Antonescu.

El a arătat că în cadrul Delegaţiei Permanente a PNL care se va desfăşura vineri la Mamaia se va discuta despre alegerile europarlamentare ca obiectiv politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel