USL: Flutur a pierdut președinția CJ Suceava

Șeful campaniei electorale a PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică noaptea, că USL a   câştigat "aproape sigur", după centralizarea voturilor din 70% din secţiile de votare, preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, dar şi Primăria municipiului Suceava.

Conform centralizării făcute de USL, Gheorghe Flutur (PDL) a pierdut preşedinţia CJ Suceava, fiind devansat de către candidatul USL Cătălin Nechifor.

La Primăria Suceava ar fi câştigat candidatul USL Alexandru Băişanu în faţa primarului Ion Lungu (PDL).

 Potrivit numărătorii paralele a PSD de la Suceava, citate de Monitorul de Suceava, Nechifor ar avea un avans de circa 12.000 de voturi în faţa lui Flutur, 88.520 de voturi la 76.252.

PDL: Ion Lungu a câștigat primăria Suceava la o diferență de 1001 voturi

În schimb, surse liberal-democrate arată că Lungu ar fi câştigat un nou mandat în faţa liberalului Băişanu. Primarul Sucevei, Ion Lungu (PDL), a câştigat al treilea mandat, iar potrivit numărătorii paralele finale făcute de democrat-liberali, el a obţinut cu 1.001 voturi mai mult decât contracandidatul din partea USL, Alexandru Băişanu, preşedinte al PNL Suceava.

 Ion Lungu a declarat, luni, pentru Mediafax, că rezultatele numărătorii paralele finale arată că a fost votat de 21.953 de suceveni, în timp ce Alexandru Băişanu a fost votat de 20.952 de alegători.

 "E o diferenţă de 1.001 voturi", a spus Lungu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel