USL dă startul întrecerii internauţilor. Se caută slogan pentru campania pe internet

ponta
ponta

Victor Ponta a anunţat că USL va demara o campanie în care internauţii vor fi implicaţi activ şi vor desemna sloganul sub care va acţiona alianţa în mediul online. Cel mai reuşit slogan va fi motto-ul campaniei USL. Ideea i-a venit lui Ponta în timp ce stătea de vorbă cu un blogger la congresul USL.

“Intr-o discutie purtata cu Adrian, un tanar participant la eveniment, acesta a venit cu o propunere la care am raspuns cu un categoric Da! fara sa stau prea mult sa ma gandesc. Pentru ca a venit cu o propunere care, in paralel, este si o provocare. Pentru noi, dar si pentru voi!” spune social-democratul.

“Pe scurt, propunerea lui era sa ii implicam pe toti cei care sunt alaturi de noi pe Internet in campania electorala. I-am explicat ca toti cei care vor sa fie alaturi de USL in aceasta campanie sunt mai mult decat bineveniti, dar si ca in acest moment USL are numerosi sustinatori energici pe Internet, pe Facebook si pe alte retele sociale, care transmit mesajul si solutiile noastre (cu aceasta ocazie, vreau sa le multumesc tuturor celor care au promovat in tot acest timp activitatea mea, a PSD si a USL pe Internet!). El mi-a spus ca nu este suficient, ca tot ce tine de campania electorala “clasica” e centrata mult prea mult pe candidat si echipa lui de campanie. E mult prea “offline”, ca sa il citez.” mai scrie liderul PSD.

Ideea lui mergea, insa, pe o alta dimensiune a campaniei, aceea a implicarii in promovarea electorala propriu-zisa, dar online. Cum? Prin invitarea tuturor celor prezenti pe Internet si interesati sa se implice sa propuna sloganul de campanie al USL Online! Cum v-am zis, mi s-a parut o idee foarte buna si am zis DA din prima.

Va invit sa propuneti sloganul USL Online! Cele mai bune propuneri si executii vor deveni mesajele oficiale ale USL pe Internet, asumate ca atare si pe site-ul nostru.” îşi continuă Ponta invitaţia făcută internauţilor.", precizează Victor Ponta pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel