US Open. Tecău și Rojer vor juca finala masculină de dublu

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat în finala probei masculine de dublu în turneul de tenis US Open, după ce au învins, joi, în penultimul act, principalii favoriți, Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia), cu 1-6, 7-6 (5), 7-5.

Tecău și Rojer s-au impus după două ore și 8 minute, în fața unui cuplu care nu pierduse niciun set în competiție.

Finala de la US Open este o premieră atât pentru Tecău, cât și pentru Rojer, până acum cei doi având cel mai bun rezultat la New York sferturile de finală: Tecău (2011, 2015), Rojer (2013, 2015). Cei doi au un singur titlu de Mare Șlem în palmares, în 2015, la Wimbledon.

Perechea româno-olandeză și-a asigurat un cec de 340.000 dolari și 1.200 de puncte ATP, iar în finală vor înfrunta învingătorii dintre spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, capi de serie nr. 11, și gemenii americani Bob și Mike Bryan, favoriții numărul cinci.

Horia Tecău este calificat și în semifinalele probei de dublu mixt la US Open, alături de jucătoarea americană CoCo Vandeweghe, urmând să joace contra perechii Martina Hingis (Elveția)/Jamie Murray (Marea Britanie), potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel