US Open. Serena Williams, desființată: E o prostie!

Serean Williams. foto: @usopentennis / facebook
Serean Williams. foto: @usopentennis / facebook

Cehoaica Barbora Strycova (32 de ani, locul 25 WTA), a vorbit despre arbitrul portughez Carlos Ramos și l-a apărat în cazul incidentului pe care acesta l-a avut cu americanca Serena Williams.

"Ramos este dur, este unul dintre cei mai duri arbitri din lume. A făcut ce trebuia să facă în acel meci. Ea a depășit limitele. Ramos trebuia să se comporte diferit doar pentru că ea e Serena Williams?! Mi se pare curios că a făcut asta când pierdea!

Spune că a făcut-o pentru apăra femeile? E o prostie! Pentru arbitri nu contează dacă ești bărbat sau femeie. Pe Nadal nu l-am văzut țipând așa la un arbitru. Eu, care sunt femeie, primesc multe avertismente. Se vor schimba regulile acum în meciurile Serenei? Dacă da, să-mi spuneți.

Ea și sora ei (n.r. Venus) umblă mereu cu 'câinii' după ele, au gașca lor. E ciudat, deși e un sport individual", a declarat Strycova, potrivit site-ului bolamarela.pt, informează GSP.

Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a sancționat-o deoarece primea indicații în timpul meciului de la antrenorul său. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos", mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel