US Open. Țiriac: Simona Halep poate să fie eliminată din primul tur sau să câștige turneul

Ion Țiriac spune că din păcate Simona Halep este inconstantă și la US Open poate să fie eliminată din primul tur, ori să câștige turneul. 

Fostul tenisman Ion Ţiriac a declarat, joi seara, că dacă turneul BRD Bucharest Open s-ar fi disputat pe hard şi nu pe zgură, Simona Halep, numărul 1 mondial, ar fi jucat la competiţia găzduită în aceste zile de Arenele BNR din Capitală.  

"Dacă turneul de la Bucureşti s-ar fi disputat pe hard, sunt convins că Simona Halep ar fi jucat aici. Însă e absolut anormal să ai între Wimbledon şi turneele din Statele Unite ale Americii un turneu pe zgură. Turneul ăsta e meritoriu că îl avem, dar înţeleg că numai anul ăsta mai există. Să vedem ce ne rezervă viitorul cu WTA", a spus Ţiriac. 

Evoluție inconstantă 

"La US Open Simona Halep poate să piardă în primul tur sau să câştige turneul. Asta o să spun despre ea până o avea 30 de ani. Asta e Simona Halep, cu ea defilăm", a adăugat fostul tenisman despre numărul 1 mondial. 

În ceea ce o priveşte pe Mihaela Buzărnescu, Ion Ţiriac a afirmat că nu şi-a format încă o părere pentru că nu a văzut-o jucând în ultimii zece ani. "Nu îmi pot da cu părerea despre ea pentru că pe domnişoara asta nu o cunosc. Nu ştiu ce a făcut în ultimii zece ani, înţeleg că e trecută de 21 de ani... şi e păcat, pentru că e o valoare care a venit din cer şi e acum în primele 20 de locuri", a precizat Ţiriac, prezent, joi, în tribune la turneul BRD Bucharest Open. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel