US OPEN 2015: Specialiștii americani au așteptări mari de la SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep a reușit cu doar o săptămână înainte de US Open 2015 să urce pe locul doi în clasamentul WTA, astfel că va evita o întâlnire cu liderul mondial Serena Williams până în finala ultimulul turneul de Grand Slam al anului. Specialiștii americanii au așteptări mari de la româncă la Flushing Meadows.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Sports Illustrated, cel mai important săptămânal sportiv din Statele Unite, a făcut o analiză a turneului US Open 2015, realizată de șase dintre cei mai autorizați jurnaliști ai publicației. În mod firesc, Simona Halep e și ea amintită când vine vorba de starurile întrecerii care va debuta în ultima zi din luna august.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Jamie Lisanti vorbește cel mai mult despre impactul pe care Simona Halep îl poate avea la US Open 2015, conform digisport.ro: "A fost interesant să o vedem pe Simona Halep revenind la forma de dinainte de a pierde în primul tur la Wimbledon, la locul 106, Jana Cepelova. Halep a început sezonul puternic, dar a avut performanțe dezamăgitoare la Paris și Londra, așa că e încurajator să o vedem făcând finale la Toronto și Cincinnati. Vacanța ei de patru săptămâni în România a revigorat-o suficient pentru parcursul de la US Open? Ea e acum pe un val de încredere și cred că vom vedea jucătoarea puternică de la începutul sezonului, de la Indian Wells și Miami. Faptul că e cap de serie doi arată de asemenea bine pentru româncă".

Vezi și: Veste proastă! Ce anunț a făcut antrenorul Simonei Halep

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. În ceea ce privește marea favorită a concursului american, Serena Williams, Richard Deitsch, un alt jurnalist important de la Sports Illustrated, a făcut următorul comentariu: "În concursul feminin, Serena pare pregătită. N-a fost în cea mai bună formă la Cincinnati și totuși a reușit să treacă de Simona Halep în două seturi competitive".

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Simona Halep are șanse să o evite și pe Maria Sharapova până în ultimul act de la US Open. Favorită trei a întrecerii americane, rusoaica va fi trasă la sorți alături de al patrulea cap de serie, Caroline Wozniacki, pentru a se stabili pe ce parte de tablou vor juca cele două. Astfel, Sharapova poate ajunge pe partea superioară, cea a Serenei Williams.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Tragerea la sorți a întregului tablou de la US Open 2015 va avea loc joi noaptea.

Citește și: Superb! Ce spune Williams despre Halep și rocada cu Sharapova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel