Urmărește emisiunea live


Urs ucis, după o îndelungă agonie. Tudor Ionescu: Parcă se uitau la un film. Soluție la nivel național

Tudor Ionescu, consilier local ALDE, a explicat ce se poate face la nivel național pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute cum a fost cel în urma căruia un urs a fost ucis lângă Praid, după o prea lungă agonie pe marginea șoselei.

Tudor Ionescu a fost acolo chiar în momentul în care a fost ucis ursul, de un pădurar. El a povestit acest lucru la Realitatea TV, luni seara.

”În București, am luat decizia să înființăm un SMURD cu două ambulanțe care au fost achiziționate până acum, care să poată să intervină la cazuri de animale fără stăpân, chiar și la cele sălbatice dacă este cazul, care sunt accidentate sau lovite, otrăvite de anumiți cetățeni, să le poată trasporta la Facultatea de Medicină Veterinară unde să fie stabilizate, sau să poată eutanasia la fața locului, ca să îi curme suferința. Un asemenea sistem trebuie să fie implementat și la nivel național”, a declarat Tudor Ionescu.

”Gândiți-vă numai la impactul psihologic asupra copiilor care au asistat la acest lucru: animalul a fost împușcat pe un drum pubic. Iar oamenii erau de jur împrejur, parcă se uitau la un film. Animalul s-a ridicat exact înainte de a fi împușcat. Înainte de a a fi împușcat el era întins, s-a ridicat, după care s-a culcat la loc și a fost împușcat. Din păcate, am asistat la acest lucru”, a mai spus el în emisiunea ”Legile Puterii”.

Când vom înțelege că există o corelație directă între cruzimea și violența împotriva animalelor și cruzimea și violența împotriva oamenilor?” a completat Tudor Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel