Urmărit penal de DIICOT, un fost parlamentar PDL a murit

Marcel Piteiu, (61 de ani), fost deputat PDL și în mai multe rânduri director al Romgaz, a decedat duminică seară în București, în urma unui infarct. "Nu era cunoscut ca fiind suferind de boli grave. A făcut infarct în București", declară apropiații omului de afaceri.

Marcel Piteiu a părăsit funcția de director general al Romgaz în ianuarie 2012, după ce DIICOT a anunțat începerea urmăririi penale asupra acestuia pentru presupuse fapte de complot și subminare a economiei naționale. De atunci, Piteiu a ocupat funcția de director de Explorare al Romgaz.

[citeste si]

De asemenea, în februarie 2013, Agenția Națională de Integritate a anunțat public faptul că a sesizat organele competente despre  suspiciuni de conflict de interese și infracțiuni de corupție legate de fostul director Romgaz, Marcel Piteiu, scrie turnulsfatului.ro. Acesta era acuzat că ar fi semnat în calitate de director al SNGN Romgaz contracte de peste 66 de milioane de lei cu SC Aprov SA, la această din urmă societate Piteiu fiind și administrator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel