Urban: Conducerea acţiunii împotriva "loviturii de stat" trebuie predată lui Blaga

blaga
blaga

Iulian Urban scrie pe blog că PDL este incapabil să aibă o reacție și propune ca partidul să predea conducerea singurului om   care va cataliza Romania Normală, Vasile Blaga.

"Pur şi simplu în acest moment, PDL este un partid paralizat de ceea ce se întamplă, incapabil să aibă o reacţie. Cu siguranţă că actuala reacţie a premierului Boc (am spus premierul şi nu şeful PDL şi voi explica de ce) este una care arată că Guvernul a înţeles târziu că planul pus la punct în străinătate şi coordonat din Kiselleff a prins pe picior greşit Guvernul, Preşedinţia şi PDL. Am fost astăzi la Senat şi am văzut că în vreme ce parlamentarii PDL sunt încă prin vacanţe, în loc să fie deja convocaţi în discuţii la nivel de partid, parlamentarii PSD sunt la Palatul Parlamentului unde urmăresc planul de a pune mâna pe România. Pentru că asta vor de fapt, să ajungă la putere, la butoane", scrie Urban pe blog.

El crede că singurul pedelist care poate să ajute PDL să ţină piept "loviturii de stat" şi mineriadei pregătite de USL este Vasile Blaga.

"Am facut astăzi un tur al poziţiilor publice ale organizaţiilor judeţene, al liderilor. PDL resimte mai mult ca niciodata lipsa unei mâini forte, a unui coordonator, a unui om capabil de reacţie rapidă aşa cum este Vasile Blaga, singurul secretar general al acestui partid, singurul care a ţinut în frâu în mod exemplar Ministerul de Interne. (...) Este momentul ca PDL să ceara ferm actualilor lideri să predea conducerea şi coordonarea acţiunii de răspuns la acţiunea USL în mâinile singurului om care va cataliza Romania Normală şi mă refer aici la Vasile Blaga.

Este singurul om care poate dezmorţi urgent milioanele de româani care cred în reformă, în eliminarea corupţiei, în independenţa Justiţiei şi acest lucru trebuie să se petreacă rapid, până ce nu va fi prea târziu. Este timpul ca cei care s-au repezit la Congresul PDL din 2011 să lovească în Blaga să admită, de dragul acestei ţări şi a tot ce s-a facut bun în această ţară, că au greşit, să îşi plece capul, şi să îl pună în fruntea României Normale pe Vasile Blaga. Numai aşa România are şansa să reziste în faţa acestei lovituri de stat pusă la cale undeva afară în străinătate şi este timpul ca PDL, toate organizaţiile judeţene, să se mobilizeze şi să fie gata de răspuns puternic, pentru a nu ne condamna viitorul copiilor noştri la o brutala întoarcere în negrii ani ai mineriadelor", consideră senatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel