Urban, atac la Ungureanu pentru că nu a sprijinit-o pe Macovei

urban
urban

Senatorul independent Iulian Urban, fost la PDL, comentează pe pagina sa de socializare înfrângerea suferită de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu la alegerile parlamentare, desfășurate, duminică, 9 decembrie, reproșându-i acestuia că nu a sprijinit-o pe Monica Macovei și Codul de Etică al ARD.

În opinia senatorului Iulian Urban, rezultatul USL la scrutinul electoral de duminică ar fi fost altul dacă "măcar" liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, ar fi avut o altă atitudine față de europarlamentarul PDL Monica Macovei, președinta Comisie de Etica a ARD.

"Se pare că senatorul ex-PDL actual PNL Marian Ovidiu l-a învins la Arad la Mihai Răzvan Ungureanu care ratează Parlamentul; Acum au trecut alegerile așa că nu mai tac. MRU merita să rateze Parlamentul pentru că eu cred că dacă măcar el o sprijinea pe Monica Macovei și Codul de Etica și nu permitea candaturi la ARD a unor traseiști politici sau oameni compromiși, stânga socialistă nu obținea un asemenea scor în România", a scris Iulian Urban pe Facebook.

De altfel, senatorul Urban, încă din luna septembrie, îi reproșa fostului premier atitudinea pe care a adoptat-o față de traseiștii politici:  ”MRU pare mult prea grăbit să ducă în Parlament cât mai mulţi parlamentari sub sigla noului lui partid. Atât de grăbit încât greşeşte grav când intră în conflict deschis cu Monica Macovei spunând că pe el nu îl deranjează traseiştii politici”, aprecia senatorul ex-PDL, pe Facebook.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel