UNPR pregătește BOMBA: cea mai mare surpriză politică

Deputatul Valeriu Steriu, noul preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), a declarat sâmbătă că este convins că partidul pe care îl conduce va fi surpriza alegerilor locale şi cea mai mare surpriză politică în acest an.

'Partidul acesta merge mai departe, este un partid puternic (...). Ne aşteaptă nişte zile grele în faţă. Suntem convinşi că vom face faţă, suntem convinşi că vom fi surpriza alegerilor locale şi cea mai mare surpriză politică în acest an', a spus Valeriu Steriu imediat după ce a fost desemnat câştigător al funcţiei de preşedinte al UNPR la Conferinţa Naţională a partidului.

Totodată, acesta le-a mulţumit lui Gabriel Oprea, care sâmbătă, în cadrul Conferinţei Naţionale a UNPR, a fost ales preşedinte fondator al partidului, cu unanimitate de voturi, dar şi preşedintelui interimar al formaţiunii, Neculai Onţanu, care vineri a fost arestat preventiv.

'Sunt doi oameni care nu au fost astăzi aici şi care au construit acest partid. Ziua de 3 martie a fost tristă, este ziua în care domnul preşedinte Oprea şi-a depus demisia şi căruia îi mulţumesc că m-a recomandat şi promit că nu am să dezamăgesc valorile acestui partid de acum înainte şi că vom păstra principiile învăţate de la dânsul şi îl aşteptăm cât mai curând să fie aproape (...)', a spus Valeriu Steriu.

[citeste si]

Acesta a precizat că în ultimele săptămâni s-a apropiat foarte mult de Neculai Onţanu, care este 'un om deosebit', de la care se poate învăţa rigoarea. 'Şi care a construit în Bucureşti o organizaţie care ne obligă să ridicăm la acelaşi nivel toată ţara (...)', a mai spus Steriu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel