UNPR - PMP, conflict TOTAL. DOCUMENT DUR sub semnul aniversării: Adevărata măsură a MINCIUNII

Traian Băsescu și fostul președinte UNPR
Traian Băsescu și fostul președinte UNPR

UNPR aniversează opt ani de la înființare. 

În 1 mai, partidul urmează să sărbătorească 8 ani de la înființare. Potrivit comunicatului de presă despre aniversare, „potențialul unui partid cu peste 350.000 de membri, caracterizat prin onestitate, seriozitate și fidelitate a constituit motivul pentru care marile partide ne-au atras în alianțe de dreapta sau de stânga, ne-au folosit pentru atingerea propriilor interese, iar apoi ne-au abandonat”. 

Atac la PMP

Mai mult comunicat scrie cum în 2016 UNPR devenise ”peste noapte”, ”dușmanul tuturor”. ”La aceste încercări perfide cărora le-am rezistat, s-au adăugat și deciziile noastre greșite, materializate în fuziunile cu trei partide aflate în dificultate, respectiv Partidul Inițiativa Națională, PP-DD și, în final, Partidul Mișcarea Populară”, notează sursa citată. 

În ceea ce privește PMP, comunicatul, semnat de președintele Ion Răducanu mai scrie: ”experiența tristă, dobândită prin încercarea eșuată și compromisă de fuziune cu PMP, ne-a arătat adevărata măsură a perfidiei, minciunii, demagogiei și imposturii liderilor acestui partid, care și-a urmărit propriul interes”. 

VEZI AICI DOCUMENTUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel