UNPR, mesaj legat de viitorul premier: Varianta pe care o va propune Iohannis...

UNPR precizează că 'înţelege sensul nemulţumirilor exprimate de români inclusiv prin protestele din aceste zile'. Din acest motiv, opţiunea UNPR, ca parte a actualei majorităţi parlamentare şi a coaliţiei, este să susţină, 'de preferat, împreună cu toată clasa politică, acea soluţie amplă pe care Preşedintele României o va considera corectă şi utilă în acest moment'.

UNPR afirmă că face parte în continuare din actuala coaliţie care formează majoritatea parlamentară, că îl susţine, 'ca întotdeauna', pe preşedintele României şi, de asemenea, va susţine formula pe care Klaus Iohannis o va propune.

'O astfel de formulă trebuie să vizeze nu doar numele premierului desemnat, ci o soluţie mai amplă care să răspundă tuturor cerinţelor momentului. UNPR îşi doreşte ca varianta pe care o va propune Preşedintele României să fie asumată de toate partidele politice din Parlament.

[citeste si]

Aceasta este singura formulă prin care vor putea fi îndeplinite aşteptările românilor şi, la fel de important, singura garanţie că România va avea parte în continuare de stabilitate', se mai arată în comunicatul UNPR de sâmbătă.

UNPR mai spune că face aceste precizări 'întrucât există o serie de încercări de a deturna şi de a denatura sensul opţiunilor exprimate public de Uniunea Naţională pentru Progresul României'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel