Universitatea Craiova are un nou manager. Napoli, înlocuit cu Săndoi

Marin Condescu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii Tg. Jiu,  a anunţat că va merge la FC Universitatea Craiova. Condescu a anunţat că va fi noul manager general al echipei lui Adrian Mititelu pentru următorii 3 ani.

Sindicalistul Marin Condescu  a anunţat că Emil Săndoi va fi noul antrenor al Craiovei, în timp ce Nicolo Napoli, antrenorul la zi al FC Universitatea a aflat vestea de la jurnalişti. Italianul i-a transmis revoltat lui Mititelu că îşi cere salariul pe cele şase luni de când a revenit în Bănie, dar şi pe următorii trei ani, scrie prosport.ro.

"La Craiova vor veni jucători de la Pandurii", a anunţat Condescu

Plecat de la Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu a aruncat bomba aseară, la Digisport: va deveni noul conducător al Universităţii Craiova, club aflat în insolvenţă!. "Sunt la Craiova. Din partea Sindicatelor Miniere vom numi o altă persoană la Târgu Jiu, nu voi mai fi eu. După ce voi preda situaţia lui Eugen Pârvulescu, voi prelua Universitatea Craiova, ca manager general. Vom da drumul la treabă în cel mai scurt timp. Avem jucători la dispoziţie, avem ca obiectiv să promovăm în Liga I. Adrian Mititelu are termen până la finalul lunii februarie să lămurească situaţia de la club, eu voi fi managerul lui pentru următorii trei ani. Banii vor veni din sponsorizări. Mă implic, voi finanţa Craiova aşa cum am făcut şi la Târgu Jiu. Sunt prea departe de probleme ca să spun acum ce se va întâmpla în relaţia cu CSU Craiova. Emil Săndoi va fi noul antrenor al echipei. Vor veni şi jucători de la Pandurii la Craiova" , a spus Condescu.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel