Universitatea Craiova - Poli Timișoara, final de infarct. Șansă uriașă ratată de olteni

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

U Craiova a remizat pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, 1-1, după o partidă animată de două goluri extrem de spectaculoase. 

Oltenii încheie sezonul regulat pe locul 3, ratând șansa de a o devansa, măcar temporar, pe FCSB.

Oltenii au început bine meciul și s-au instalat rapid în jumătatea oaspeților. Au urmat apoi 3 ocazii furtunoase.

Mai întâi, Mitriță a ratat o ocazie mare în minutul 25. Lansat ideal de Băluță, atacantul adus de la Pescara a șutat puternic din interiorul careului, dar Straton a respins în corner.

Straton a fost eroul Timișoarei în prima repriză și a mai blocat două faze importante ale oltenilor, la ocaziile lui Dimitrov (minutul 28) și Mitriță (35).

ACS Poli a deschis scorul total surprinzător în minutul 50, prin Andrei Enescu. Mijoașul a șutat superb de la 16-17 metri, execuție la care Mitrovici nu a avut răspuns, informează GSP.

[citeste si]

Avantajul oaspeților nu a durat însă decât 7 minute. În minutul 57, Radoslav Dimitrov a marcat pentru Craiova cu un șut incredibil de la 20 de metri.

Craiova putea trece în avantaj în minutul 79, dar Mitriță a lovit bara în urma unei lovituri libere executate din unghi.

S-a terminat 1-1, deși oltenii au fost periculoși în finalul partidei, precum la ocazia din minutul 88, când Straton, poate cel mai bun jucător al oaspeților, a blocat providențial șutul lui Burlacu.

În urma rezultatului de egalitate, U Craiova a ratat șansa de a o devansa pe FCSB. Oltenii încheie sezonul regulat pe locul 3, cu 51 de puncte, astfel că în play-off vor porni cu 26 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel