Universitatea Craiova - Leipzig. Românii, umiliți de germani: ”Noi ne-am comportat frumos”

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

RB Leipzig a învins Craiova (3-1) în Germania în prima manșă a turului trei preliminar al Europa League.

Joi, la retur, nemții au decis să aterizeze în România chiar în ziua meciului și să plece imediat după fluierul final. Mai mult, potrivit lui Gică Craioveanu, legenda Craiovei, în locul antrenamentului oficial nemții vor face o scurtă mișcare și o conferință din care vor trimite și românilor câteva minute.

Gică Craioveanu a criticat și ironizat echipa din Leipzig.

"Am auzit că vor să facă doar o mişcare în ziua meciului, după care să se prezinte la stadion pentru meci. Nu prea e normal. Dacă faceau Real Madrid sau Barcelona înţelegeam, dar să o facă o echipă ca Leipzig nu mi se pare totuşi OK, mai ales că Craiova s-a purtat super-frumos cu Leipzig”, precizat Craioveanu, potrivit Digi Sport.

"Vor face mâine (n.r. miercuri) la 11 antrenamentul, după care vor face conferinţa şi ne-o vor trimite apoi nouă. O să ne trimită 10-15 minute de la conferinţă şi antrenamentul oficial. În principiu ei vin în dimineaţa meciului şi după partidă pleacă. Trebuie să le mulţumim că s-au purtat foarte frumos cu noi, e un club foarte important în Europa, a câştigat vreo 5 Champions (n.r. Liga Campionilor), ca Madrid, sau 13", i-a ironizat Craioveanu pe cei de la Leipzig.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel