LIVE  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB, rezultat final. Meciul care poate decide CAMPIOANA României - LIVE TEXT

Universitatea Craiova
Universitatea Craiova

Universitatea Craiova și FCSB s-au întâlnit azi în Bănie într-un meci care putea decide noua campioană a României.

Min 90 - FINAL de meci. Titlul se joacă

Min 86 - GOOOL! Texteira deschide scorul pentru FCSB

Echipele de start:

U Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici, Tiago Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, A. Băluță, Mitriță

FCSB: Bălgrădean - R.Benzar, Planici, Momcilovici, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Teixeira, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

Știrea inițială:

CRAIOVA - FCSB, rezultat final Universitatea Craiova și FCSB se vor duela azi. Întâlnirea este una extrem de importantă. În cazul în care oltenii vor reuși să învingă echipa patronată de Gigi Becali, noua campioană a României este CFR Cluj.

CRAIOVA - FCSB, rezultat final În acest moment în clasamet CFR Cluj este lider cu 47 de puncte, urmată de FCSB cu 43 de puncte, dar cu un meci mai puțin, cel de astăzi.

CRAIOVA - FCSB, rezultat final Presiunea este uriașă pe FCSB, având în vedere că mai este o singură etapă. FCSB e obligată să învingă azi la Craiova și să spere că în ultima rundă Viitorul o va încurca pe CFR la Cluj iar echipa antrenată de Dică va învinge Astra la finalul săptămânii.

CRAIOVA - FCSB, rezultat final FCSB stă pe un butoi de pulbere. Practic după înfrângerea surărinzătoare de la Iași, din etapa trecută, când au pierdut în minutul 89 cu un om în plus, titlul s-a îndepărtat de FCSB. Având în vedere că stăteau la mâna lor chiar și cu un egal, Becali și-a ieșit din minți și și-a criticat în termeni extrem de duri antrenorul și jucătorii. Iar conflictul s-a extins și Alibec a fost exclus din lot.

CRAIOVA - FCSB, rezultat final De partea cealaltă oltenii luptă pentru poziția a treia. Ei se află pe locul patru, în prezent, cu 35 de puncte, la fel ca și Viitorul, aflată pe poziția a treia. Oltenii vor juca însă și finala Cupei României. Presiunea va veni din partea fanilor care vor crea o atmosferă incendiară având în vedere că pot să trimită titlul la Cluj, în dauna marii rivale de la FCSB.

CRAIOVA - FCSB, rezultat final Oltenii sunt foarte motivați și datorită rezultatelor directe. Din 6 întâlniri cu Craiova echipă gazdă, nu mai puțin de 5 au fost câștigate de FCSB, Universitatea reușind doar un egal. Azi, pe noul stadion Ion Oblemenco, Universitatea are șansa răzbunării.

CRAIOVA - FCSB, rezultat final Partida dintre Universitatea Craiova și FCSB va începe de la ora 20:45. Meciul va fi transmis pe Digi Sport, dar și în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel