Universitatea Craiova - Dinamo. Gane: Va fi un meci special!

Ionel Gane
Ionel Gane

Dinamo se va confrunta, în deplasare, cu Universitatea Craiova, la câteva zile după eşecul înregistrat pe teren propriu cu FCSB.

Partida Universitatea Craiova vs Dinamo București (Liga 1, etapa a 22-a) se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Ion Oblemenco din Craiova și va fi arbitrată de Florin Andrei (Tg. Mureș).

Antrenorul Ionel Gane nu poate conta, pentru duelul de la Craiova, pe Paul Anton și Steliano Filip, suspendați după meciul pierdut pe teren propriu cu FCSB. "Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova.

În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune și am avut de suferit. Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova și am fost antrenor în urmă cu câțiva ani la Universitatea. Am două absențe în lot, Anton și Filip, dar avem soluții", a declarat Ionel Gane pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel