Urmărește emisiunea live


Uniforme polițisti. Carmen Dan: Nu sunt mulțumită. Vă spun în premieră

Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan a anunțat că intenționează să schimbe uniformele oamenilor legii. Ea spune că nu este deloc mulțumită de modul în care arată uniformele polițiștilor.

Carmen Dan spune că ar fi vrut ca uniformele oamenilor legii să fie schimbate încă din 2017, însă bugetul nu i-ar fi permis acest lucru. 

"Să știți că nu sunt mulțumită de felul în care arată uniformele polițiștilor în acest moment, însă este un lucru pe care îl avem în vedere. Am căutat în anul 2017, pe un buget așa cum știți, împărțit rațional, să stabilim priorități. Am spus că este mai important să dotăm polițiștii cu echipamente de intervenție, să ne asigurăm că își desfășoară activitatea în măsura în care putem în anul 2017, în niște sedii reabilitate, decât să schimbăm uniforma. Aceste decizii le-am luat împreună cu Poliția Română, pentru că și repartizarea bugetului pe anul 2017, ca o premieră vă spun, s-a făcut cu toate armele în mod transparent astfel încât toată lumea să știe care sunt sumele alocate. Din punctul meu de vedere, atunci când dai puțin tuturor nu este atât de vizibil. Este mai important să stabilim priorități," a spus Carmen Dan în ședința de buget-finanțe. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel