UniCredit Țiriac Bank, anunț important pentru clienți: Își schimbă denumirea în UniCredit Bank

UniCredit Țiriac Bank anunță că își schimbă denumirea începând cu data de 18 august 2015, măsura fiind determinată de tranzacția realizată în iunie prin care UniCredit Bank Austria AG a cumpărat acțiunile deținute de Ion Țiriac la UniCredit Țiriac Bank S.A..

UniCredit Țiriac Bank își schimbă denumirea în UniCredit Bank, începând cu data de 18 august 2015, iar în următoarele luni procesul de rebranding va continua prin schimbarea identității vizuale a băncii (denumire și logo),  informează un comunicat al băncii, relatează Agerpres.

"În următoarele luni procesul de rebranding va continua prin schimbarea identității vizuale a băncii (denumire și logo) în contracte și comunicarea comercială cu clienții, partenerii, autoritățile și a semnalisticii în întreaga rețea de unități teritoriale, precum și înlocuirea instrumentelor de plată (carduri, token-uri) care poartă vechea denumire. Schimbările care vor avea loc în cadrul procesului de rebranding nu implică modificarea caracteristicilor și funcționalităților produselor și nici modificarea relațiilor contractuale cu clienții, iar înlocuirea instrumentelor de plată actuale cu cele care poartă noua denumire se va realiza treptat, fără costuri suplimentare pentru clienți", se spune în documentul citat.

UNICREDIT a cumpărat acțiunile lui Ion Țiriac la UniCredit Țiriac Bank

Banca va derula și o campanie de comunicare externă care va susține implementarea noii denumiri — UniCredit Bank.

Procesul de rebranding este determinat de tranzacția realizată în iunie prin care UniCredit Bank Austria AG a cumpărat acțiunile reprezentând 45% din UniCredit Țiriac Bank S.A. deținute de Țiriac Holdings Ltd., majorându-și capitalul deținut în cadrul UniCredit Țiriac Bank S.A. de la 50,6% la 95,6%. Astfel, Grupul UniCredit și-a reafirmat interesul pentru piața din România, profitând de ocazia de a-și consolida și extinde poziția pe piață.

La nivel național, banca este prezentă prin intermediul unei rețele de peste 180 de unități teritoriale și a unei echipe de aproximativ 3.350 de angajați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel